Basın Bildirgesi



Kıymetli tüketiciler ve camiamızın müstesna temsilcileri…
 
25-26-27 Ocak 2020 tarihinde İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivalinin 9. sunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içindeyiz.
Arı ürünlerinin tanıtımı, doğal balın donmasının doğal bir olay olduğunun duyurulması, yeni ürünlerden perga arı ekmeğinin  gün yüzüne çıkması propolisin diş macunundan şekerlere hatta kremlere kadar girebilmesi, arı zehrinin sağlık alanında kullanılması bu tür etkinliklerde arı ürünlerinin tanıtılması ve üreticilerin ekonomisinin güçlenmesi ile mümkündür.
Sektör temsilcilerinin birbirleri ile tanıştığı, yeniliklerin gün yüzüne çıktığı, üreticilerin sahiplendiği bu festival içindeki samimiyetten dolayı kabul görmüş geleneksel hale gelmiş ve camiamız tarafından sahiplenilmiştir. Artık büyüyen bir kartopu gibi önlenemez bir güç ilerisi için hazır. Bu kartopu kısa süre sonra bu sektörün temsilcilerine düşüncelerinin çok üstünde başarılar getirecek yeni bir takım projelerin gelişmesine neden olacaktır.
Bundan sonraki çalışmalarda arıcılarımızın emeklerinin boşa gitmeyeceği, ürünlerinin değerinin üstünde pazar bularak arıcımızın yüzünün gülmesi için çalışmaya devam edeceğiz.
Biz yaratılana hizmet etmenin yaratana hizmet olduğunun bilinci ile Birliğimiz yönetim kurulu üyeleri ve organizasyon komitesi sizlerden aldığımız destekle sizlere hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Ürününüz bol kazancımız bereketli olsun.
 

                                                                              

                                                                                                       Uzman Biyolog Yalçın SEZER

                                                                                        İstanbul Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi


FESTİVAL HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ



Yorum Ekle

  • Kötü İyi