Festivale Davet



KIYMETLİ KATILIMCIMIZ.
 
İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde 11. APİCENTER İstanbul Arıcılık Ve Arı Ürünleri Festivali bu yıl 04-05-06 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek.
 
Festivalimizde her yıl olduğu gibi bu yılda üretici tüketici imalatçı bürokrat ve akademisyenler çeşitli etkinliklerle yerlerini alacaklar.
 
Ne mutlu ki, sektörümüzün önde gelen güzide temsilcilerinin yer aldığı bu etkinlik ile birçok yeni ve yeniliklere açık üreticimize bilinçli arıcılık çalışmalarına destek veriyoruz. Sağlıklı arı ürünlerinin üretimi ve tüketimi konusunda toplumsal bilinç oluşturmak ve sektörel kalkınma için festivalimiz büyük destek vermektedir.
 
Festivalimiz kovan başı üretimin yükselmesi, arı sağlığı ve insan sağlığına önemli birçok noktanın aktarılması, bürokratik ve akademik çalışmalarda sektörümüzün tabanı üreticilerimizin doğru ve bilinçli bilimsel bilgileri alabilmesi açısından çok büyük bir eksikliği tamamlayarak Türkiyede önemli bir misyonu yüklenmiş durumdadır.
 
Bal yarışması ile sektörel kimlik ve markalaşma adımını atan etkinliğimizde ayrıca çeşitli yarışmalar ve sektörel ödüller dağıtılacak ve siz değerli arıcılık camiası temsilcisinin de aramızda olması bize büyük bir şeref verecektir.
 
Camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, sizleri de aramızda görmek isterim.
 
 
 
 
UZMAN BİYOLOG YALÇIN SEZER
 
İSTANBUL BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ

FESTİVAL HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ



Yorum Ekle

  • Kötü İyi